Siirry suoraan sisältöön

Nosta itsesi takaisin kuljettajan paikalle

RIIKKA HUOVINEN, ICH DIPLOMI HYPNOTERAPEUTTI 


Olen täällä auttaakseni sinua poistamaan vanhat uskomuksesi ja käyttäytymistavat, mitkä estävät sinua menemästä eteenpäin… ja korvatakseni ne jollain uudella.

Työ jota teen, perustuu siihen uskoon, että kaikki mitä tarvitset muuttaaksesi elämääsi – olipa kyse työstäsi, ihmissuhteista, tottumuksista, elämäntavasta tai jostain muusta – on jo sisälläsi! 

Työskentelen asiakkaiden kanssa, jotka ovat väsyneet siihen, että samat vanhat asiat eivät enää toimi – jotka haluavat muutosta elämäänsä ja ovat ehkä kokeilleet jo monia eri tahoja saadakseen muutosta. Hypnoterapian avulla voimme vastata haasteisiin nopeasti ja tehokkaasti niiden äärellä. Silloin se auttaa sinua saamaan tasapainon, vapauden ja ilon, mikä sinulta tällä hetkellä puuttuu.

Yhdessä voimme muuttaa rajoitukset ja uskomukset elämää antaviksi. Hyödyttömät tottumukset hyödyllisiksi ja negatiiviset ajatukset positiivisiksi. 

Miten hypnoterapia toimii?

VAIN 12 % MIELESTÄMME ON TIETOISTA. LOPUT 88% ON ALITAJUNTAA  JA VAIKKA EMME HUOMAA SITÄ PÄIVITTÄISESSÄ ELÄMÄSSÄMME, SE SÄÄTELEE SUURINTA OSAA KÄYTTÄYTYMISTÄMME.


Hypnoterapiassa pystymme pääsemään alitajuntaan, jolloin voimme vaikuttaa ja ohjelmoida uudelleen uskomuksia, tapoja ja tunteita, jotka on tallennettu sinne. Kun tietoinen mieli  ja alitajunta saadaan yhteisymmärrykseen, pystyt kokemaan muutoksia ajatusmalleissasi, käyttäytymisessäsi ja reaktioissasi erilaisiin tilanteisiin.

Aloitamme keskustelemalla, mitä haluat: ongelman tai haasteen tai tavan, jota haluat muuttaa. Puhumme siitä, mitä olet kokeillut aiemmin ja mitä toivot saavasi hypnoterapiasta. 

Kun olemme asettaneet tavoitteesi, autan sinut syvään  rauhalliseen rentoutumisen tilaan, jossa voimme päästä alitajuntaan ja tarjota ehdotuksia, jotka auttavat ohjelmoimaan uudelleen uskomuksia ja tunteita, jotka ovat kokemiesi haasteiden taustalla. Olet 100% hereillä ja hallinnassa koko tämän prosessin ajan; voit poistua tästä tilasta milloin tahansa.

Kun kaikki on tehty alitajunnassa opastan sinut pois hypnoottisesta tilasta. Lopuksi keskustelemme kaikesta , mitä sinulle tuli esiin, ja tavoista, joilla voit alkaa toteuttaa näitä äskettäin uudelleen ohjelmoituja uskomuksia käytännössä jokapäiväisessä elämässäsi.

Olen auttanut asiakkaita mm.

Ammattitaitoista valmennusta

Valmennuksissa minua sitoo 100% vaitiolovelvollisuus.

Suomen hypnoosiliiton jäsenenä noudatan yhdistyksen sääntöjä ja eettisiä ohjeita. Heidän ohjeiden mukaisesti käytän rentoutusta, hypnoosia, suggestioita ja mentaalivalmennusta kohdehenkilön motivoimiseen, negatiivisten ja ei-toivottujen tapojen muuttamiseen, oppimisprosessien helpottamiseen, muistin ja keskittymiskyvyn parantamiseen, itsetunnon kehittämiseen, esiintymisjännityksen poistamiseen, urheiluvalmennukseen ja muihin toimintakykyä ja elämänlaatua kohentaviin asioihin. (www.suomenhypnoosiliitto.fi)