Minun tarina

Olen rentoutusvalmentaja (SHL), LFC Life Coach ja  Sosionomi. Lisäksi opiskelen seksuaalineuvojaksi ja valmistun pian Kliiniseksi hypnoterapeutiksi (ICH)

Olen saanut tehdä vuosien aikana erilaisia töitä, erilaisten, upeiden ihmisten parissa. Olen saanut oppia heiltä paljon ja saanut jokaiselta jotakin elämän reppuun.

Minua on aina kiinnostanut ihmisen mieli ja opiskeluissani olenkin suuntautunut aina jollakin tavalla ihmisten auttamiseen. Olen toiminut sosiaalityöntekijänä ja palvelutalon johtajana. Välillä poikkesin bisnesmaailman pariin ja vietin kaupanalalla monta antoisaa ja opettavaista vuotta esimiehenä, johtajana ja henkilöstöjohtajana. Siellä en oppinut ainoastaan johtamista ja myyntiä, vaan ennen kaikkea ihmisestä.

Äkillisen vakavan sairastumisen jälkeen jouduin pakosti pysähtymään ja jäin pois oravanpyörästä. Silloin lähdin etsimään itseäni ja tasapainoa elämälle. 

Life coach ja rentoutusvalmennus antoivat kiinnostuksen syvempään  auttamiseen mentaalisella tasolla. Janosin lisää oppia ja   kliininen  hypnoterapeuttikoulutus on antanut minulle syvempää ymmärrystä ja osaamista auttaa sinua mentaalitasolla.

Olen kohdannut työssäni paljon asiakkaita joilla on ollut parisuhde- ja seksuaalisuuteen liittyviä ongelmia ja tämä innoitti minut opiskelemaan lisää, jotta voin auttaa mahdollisimman kokonaisvaltaisesti. Siksi aloitin seksuaalineuvojan opinnot syksyllä 2021.

Kaiken itsensä kehittämisen ohella rakastan liikkua luonnossa, kulkea metsissä ja patikoida Lapissa. Elämä on opettanut rauhoittumaan ja metsässä löydän kiireettömyyden ja itseni. 

Teen terapiaa suurella sydämellä asiakasta kuunnellen. Kaikki tapaamisissa esille tulevat asiat ovat luottamuksellisia ja salassa pidettäviä. 

Olen auttanut asiakkaita mm.

Ammattitaitoista valmennusta

Valmennuksissa minua sitoo 100% vaitiolovelvollisuus.

Suomen hypnoosiliiton jäsenenä noudatan yhdistyksen sääntöjä ja eettisiä ohjeita. Heidän ohjeiden mukaisesti käytän rentoutusta, hypnoosia, suggestioita ja mentaalivalmennusta kohdehenkilön motivoimiseen, negatiivisten ja ei-toivottujen tapojen muuttamiseen, oppimisprosessien helpottamiseen, muistin ja keskittymiskyvyn parantamiseen, itsetunnon kehittämiseen, esiintymisjännityksen poistamiseen, urheiluvalmennukseen ja muihin toimintakykyä ja elämänlaatua kohentaviin asioihin. (www.suomenhypnoosiliitto.fi)

RIIKAN VALMENNUKSESTA SANOTTUA


KUUNTELIJA

KANNUSTAJA

KOKENUT

Voin lämpimästi suositella Riikkan toteuttamaa hypnoosia. Kävin kuutisen kertaa Riikan luona. Joitakin harjoituksia pystyin tekemään kotona äänitteiden avulla. Oli kiva, kun pystyin vaikuttamaan, mitä minäkin kertana käsittelisimme. Riikan luokse oli aina helppo ja mukava mennä; hänellä oli aina joku uusi, loistava harjoitus jo tiedossa!

 
Olen saanut apua rentoutusharjoituksista ja näiden avulla päässyt yli pahatkin jännitystilat, löytänyt rajani ja tien omaan itseeni.  Olen transsissa käsitellyt erilaisia tunnelukkoja, kohdannut pelottaviakin asioita menneisyydestä, joista olen pystynyt päästämään irti ja kurkistanut hyviin muistoihin lapsuudesta.  Riikan erilaiset  harjoitukset ovat mm. auttaneet minua hengittämään, rentoutumaan ja vapautumaan negatiivista ja myrkyllisistä ajatuksista ja tunteista.
 
 Minulle hypnoosi on aika uusi juttu, vaikkakin noin kymmenen vuotta sitten kävin ensimmäistä kertaa hypnoosissa; se auttoi sen aikaisiin paniikkikohtauksiin. Nyt voin sanoa, että hypnoosi on auttanut minua rauhoittumaan, päästämään irti ja löytämään itseni. Voi olla, että tupsahdan vielä uudestaan Riikan vastaanotolle! Hypnoosi on aika siistii! Kokeile sinäkin 😉
 
– Nainen 31v