Minun tarina

Olen rentoutusvalmentaja (SHL), LFC Life Coach ja kliininen hypnoterapeutti opiskelija, valviran alainen apuhoitaja (nyk.lähihoitaja) ja Sosionomi.

Olen saanut tehdä vuosien aikana hyvin erilaisia töitä ja erilaisten, upeiden ihmisten parissa. Olen saanut oppia heiltä paljon ja saanut jokaiselta jotakin elämän reppuun.

Olen aina halunnut auttaa muita, ja nuorena opiskelinkin ensin apuhoitajaksi (nyk. lähihoitaja) ja myöhemmin sosiaaliohjaajaksi ja sosionomiksi. Olen toiminut sosiaalityöntekijänä ja palvelutalon johtajana. Välillä poikkesin bisnesmaailman pariin ja vietin kaupanalalla monta antoisaa ja opettavaista vuotta esimiehenä, johtajana ja henkilöstöjohtajana. Opin valtavasti johtamisesta, markkinoinnista ja myynnistä, mutta ennen kaikkea ihmisestä.

Minulla on aina ollut kiinnostus ihmistä ja ihmisen mieltä kohtaan. Siksi matkani vei opiskelemaan Life coachiksi ja samalla tutkimaan itseäni.  Äkillisen sairastumisen jälkeen halusin myös oppia rentoutumaan ja sen myötä valmentamaan myös muita löytämään tasapainon elämälle. 

Koulutukset antoi minulle pätevyyden mentaalivalmennukseen, mikä herätti yhä enemmän kiinnostusta ihmisten auttamiseen mentaalisella tasolla. Janosin oppia lisää ja koska sairaudet ja ihmisten hoito on aina kiinnostanut minua oli luonnollinen suunta  lähteä opiskelemaan kliiniseksi hypnoterapeutiksi. Nyt hypnoterapian perusteet on takana ja matka jatkuu ammatillisiin opintoihin ja diplomi tutkintoon 2/2022.

Kaiken itsensä kehittämisen ohella rakastan liikkua luonnossa, kulkea metsissä ja vaeltaa Lapissa. Elämä on opettanut rauhoittumaan ja metsässä löydän kiireettömyyden ja itseni. 

Teen valmennuksia ja hypnoterapiaa suurella sydämellä asiakasta kuunnellen. Kaikki tapaamisissa esille tulevat asiat ovat luottamuksellisia ja salassa pidettäviä.

Olen auttanut asiakkaita

Painonhallinnassa

Tupakanvieroituksessa

Erilaisissa sosiaalisissa pelkotiloissa

Koejännityksessä ja ennen pääsykokeita

Urheiluvalmennuksessa

Esiintymisjännityksessä

Tavoitteiden saavuttamisessa

Ammattitaitoista valmennusta

Valmennuksissa minua sitoo 100% vaitiolovelvollisuus.Terveydenhuollon ammattihenkilöiden salassapitovelvollisuudesta on säädetty laissa terveydenhuollon ammattihenkilöistä.

Suomen hypnoosiliiton jäsenenä noudatan yhdistyksen sääntöjä ja eettisiä ohjeita. Heidän ohjeiden mukaisesti käytän rentoutusta, hypnoosia, suggestioita ja mentaalivalmennusta kohdehenkilön motivoimiseen, negatiivisten ja ei-toivottujen tapojen muuttamiseen, oppimisprosessien helpottamiseen, muistin ja keskittymiskyvyn parantamiseen, itsetunnon kehittämiseen, esiintymisjännityksen poistamiseen, urheiluvalmennukseen ja muihin toimintakykyä ja elämänlaatua kohentaviin asioihin. (www.suomenhypnoosiliitto.fi)

RIIKAN VALMENNUKSISTA SANOTTUA

KUUNTELIJA

Osaat kuunnella erityisen hyvin Olet loistava kuuntelija ja läsnäolotaitosi on ihailtavaa.

KANNUSTAJA

Susta huokuu varmuus ja se inspiroi. Voi mitä rauhaa ja viisautta sinusta huokuukaan Pidän kannustavasta tavastasi valmentaa

KOKENUT

Osaat auttaa toisen ihmisen tarttumaan avaimeen jolla aukaista ovia. Kokemus ja rauhallisuus välittyy terapia hetkissä. Kiitos elämänkokemuksen ja herättelevien hetkien jakamisesta. Minulle ne olivat silmiä avaavia.